Overlord III (13/13) [Blu-Ray 1080p] [AniSekai Fansub]

By | Ocak 14, 2022 Leave a Comment

 

 


Re-Estize başkentine yapılan korkunç saldırının ardından, Nazarick'in Büyük Mezarı Muhafızları, ustaları Ainz Ooal Gown'a evlerine dönerler. 

Aylarca temeli attıktan sonra, nihayet dünya hakimiyeti planlarını eyleme geçirmeye hazırlar. Ainz'in savaş makinesi güç kazanırken dünyanın geri kalanı hareket etmeye devam ediyor. Ainz'in bir zamanlar belirli bir felaketten kurtardığı uzak Carne Köyü, kapısının önündeki birçok tehdide rağmen gelişmeye devam ediyor. 

 Ve kuzeydoğu Baharuth İmparatorluğu'nda, belli bir Kanlı İmparator, Nazarick'in yükselen gücüne gözünü dikiyor. Kan dökülür, kahramanlar düşer ve uluslar yükselir. Ainz Ooal Gown'un üstün gücüne herhangi biri veya herhangi bir şey meydan okuyabilir mi?

 

Notlar; Piyasadaki en net görüntü kalitesine ve en doğru çeviriye sahiptir. Ham Blu-Ray'den riplenmiştir. Mevcut internet hızı ve depolama birimlerinin maliyeti açısından video boyutu minimum boyuta kayıpsız sıkıştırılmıştır. İzleme esnasında video ram üzerinde ekstra boyutlanır ve seyir bittikten sonra sıfırlanır. Arşiv amaçlı üretilmiştir.

 

 - Blu-Ray 1080p Klasör Linkleri -

:google-drive-icon:   :mailru:

 



 

0 comentários:

Yorum Gönder